-
-

Derrota del Cirera davant el Sant Adrià

Mal partit dels cirerencs a casa, que cauen derrotats per 0-2.

La UD Cirera va encaixar una nova derrota, aquest cop a casa davant el Sant Adrià. Els grocs van fer un mal partit, no es van sentir còmodes sobre el terreny de joc i van ensopegar per 0-2 davant un rival que va fer un partit molt seriós i amb les idees molt clares des del primer minut.

Durant la primera part, el Cirera va trobar-se amb un Sant Adrià molt actiu. Els adrianencs van tenir dues ocasions per avançar-se, però es van topar amb les bones intervencions de Jan Pol. Una bona aproximació per la banda de Carlos amb xut de Pereira que va marxar fora va ser la millor ocasió dels cirerencs. Tres minuts després, en el 34', una pilota llarga la va caçar el davanter Pepe per fer el 0-1. El partit es complicava amb l'expulsió per doble groga de Syllah abans del descans.

A la represa, el Cirera va intentar-ho sense sort. Aleix va tenir la més clara en una que no va arribar a empènyer l'esfèrica, i en el 86', Pepe de nou sentenciava amb el 0-2.