-
-

Derrota del Cirera a casa

Els mataronins mereixen més davant el Can Pi.

El Cirera va perdre, aquest cop a casa, en una nova jornada de lliga. Tot i que en aquesta ocasió el conjunt mataroní va merèixer més sort després del partit que va fer al Municipal de Cirera. Els locals van tenir ocasions i van buscar corregir els gols dels visitants en la primera part, però van acabar claudicant per 1-2 amb el Can Pi.

Els mataronins es van fer amb les regnes del partit des d'un primer moment, però tot i els diversos avisos d'Aleix, el gol no arribava. Passaven els minuts i els visitants començaven a avisar cada vegada de manera més perillosa al contracop, i en una d'aquestes arribaria el primer gol superada la mitja hora i després, en una pèrdua de pilota al mig del camp, el Can Pi feia el 0-2.

A la represa els grocs van sortir amb ganes de remuntar el partit i van tenir ocasions clares a les botes de Joel i Aleix, però no va ser fins el minut 71 que Omar, a centrada de Peque, aconseguia retallar diferències. En els vint minuts restants el Cirera  va gaudir d'aproximacions claríssimes. Aleix amb una pilota al travesser, una altra que van treure sota la línia i un pal en els últims minuts van impedir que s'aconseguís, com a mínim, un empat que es van merèixer.