un partit d'aquesta temporada.

Decepció al Centenari: nova derrota del CE Mataró

Els mataronins es queden sense marge d'error a tres jornades pel final.

El CE Mataró mira a l'abisme. I no té marge d'error. Els groc i negres van perdre a casa diumenge davant el Sarrià, encadenant dues derrotes seguides en el pitjor moment possible. L'equip ja no pot fallar en les tres jornades que queden, i malgrat això, no se li assegura evitar un nou fracàs perquè no depèn d'ell: la Guineueta li treu sis punts i l'Argentona, tres.

El partit va començar bé pels interessos dels groc i negres, que al quart d'hora ja guanyaven gràcies a un gol de Parri de penal. Els mataronins necessitaven sumar després de perdre el segon lloc a mans de l'Argentona la setmana passada, i semblava que anaven per feina. Superada la mitja hora, però, Ribera empatava el matx que va arribar així al descans.

A la represa, els dos equips van tenir ocasions per desfer la igualada. El Sarrià no lluita per l'ascens, però és un equip sòlid que es troba setè a la taula i que només ha perdut un dels últims cinc enfrontaments. Pol va haver d'intervenir sota pals en algunes ocasions, però les millors van venir del Mataró amb un travesser de falta i un altre remat clar que el porter visitant va desviar quan es cantava gol. A cinc minuts per acabar, el Sarrià glaçava el municipal del Centenari amb el 1-2. El resultat deixa molt coll amunt l'ascens del Mataró a tres jornades pel final.