-
-

Cirera, Llàntia i Molins: dues victòries en dos partits a Tercera Catalana

Mataronesa, Rocafonda i Pla d'en Boet segueixen sense sumar.

Tres equips amb ple de victòries i tres amb ple de derrotes. Aquestes són les dues cares que mostren actualment els equips de futbol mataronins de Tercera Catalana. El Cirera, la Llàntia i els Molins han sumat dues victòries en dues jornades. Els cirerencs van superar per 0-1 la Mataronesa en un altre derbi local decidit amb un gol d'Izar.

Més mogut va ser el partit dels Molins, que va acabar 3-5 al camp del Calella. Augusto, Toni i Héctor van col·locar un espectacular 0-3 a la primera part. A la represa, Ot va retallar distàncies pels locals, però de nou Toni va posar terra pel mig: 1-4. El Calella va acostar-se al marcador amb dues dianes (3-4), però al 89', Javi Garcia va sentenciar amb el cinquè.

La Llàntia, per la seva banda, va golejar 0-5 el Rocafonda en un matx que va servir perquè els verds mostressin múscul. Als 4 minuts guanyaven amb gol de Diaby. Abans del descans, de penal, Ángel feia el segon. A la represa, Arafan va anotar el tercer tot just començar i poc després Diaby anotaria dos gols més per signar el seu hat trick.

Pla d'en Boet 0-4 Cabrils. Contundent derrota del Pla d'en Boet a casa, on ha perdut els dos partits que ha disputat. Els grocs no van tenir opcions amb un Cabrils que als tres minuts ja guanyava i que a la mitja hora superava clarament als mataronins: 0-3. El quart gol visitant, als cinc minuts de la represa, va deixar sense reacció als de la capital del Maresme.