-
-

Cirera i Molins segueixen al capdavant de la Tercera Catalana

Rocafonda i Llàntia perden. Mataronesa guanya i Pla d'en Boet empata.

Tercera jornada de la Tercera Catalana i els equips mataronins segueixen tenint resultats diversos. Els dos en millor forma són Cirera i Molins, que van empatar els seus partits i això els permet seguir a dalt de la classificació empatats amb el Young Talent i la Salut Pere Gol. El Cirera tenia un partit duríssim amb el Lloreda (els dos van baixar de Segona) i aquest va acabar sense gols. Per la seva banda, els Molins van empatar 1-1 amb gol d'Abel contrarrestat poc després.

La Llàntia va perdre el seu matx i això li va fer caure al cinquè lloc. Els verds van perdre 0-1 davant el Calella amb un gol encaixat a cinc minuts pel final. La Mataronesa, per la seva banda, escala llocs amb els primers punts de la temporada. Els del Camí del Mig van guanyar 1-3 el Cabrils. Els locals es van avançar, però Touré, Aitor i Moya van capgirar el marcador entre el darrer minut del primer temps i els 10 primers minuts de la segona part.

Per últim, el Pla d'en Boet va empatar sense gols al camp del Singuerlín i el Rocafonda va perdre 2-1 amb el Salut Pere Gol. Els mataronins es van avançar al 27' amb un gol de Dembo, però al 45' els locals van empatar i a la segona part van consumar la remuntada.