Carles Aleñà no té pressa i sap que el seu lloc a dia d'avui és al filial del FC Barcelona. Allà Gerard López li ha donat llibertat des de la línia de tres quarts en endavant i està brillant per sobre de la resta de companys (malgrat la mala ratxa de resultats del B). Però el migcampista mataroní va decidir trucar a la porta del primer equip del Barça en el partit de tornada de setzens de Copa que els blaugranes van guanyar 5-0 davant el Múrcia. El mataroní va ser un dels grans atractius.

El jugador va ser titular, va oferir-se, va ser valent per provar-ho de lluny (una volea que va marxar fora per molt poc) i va demostrar que davant les baixes que està patint l'equip de Valverde al mig del camp, pot ser una alternativa per anar foguejant entre els millors. Va disputar els 90 minuts de partit a un gran nivell i Valverde el va elogiar junt amb els seus companys del B en acabar el matx.

Clàusula especial 

Segons publica avui el periodista mataroní Ivan San Antonio al diari Sport, el Barça té una clàusula especial amb el jugador: de manera unilateral el club té els poders per ampliar el seu contracte dues temporades més, garantint-li això sí fitxa al primer equip, i un augment de la clàusula fins els 75 milions d'euros a banda d'una millora de la seva remuneració. El futur d'Aleñà sembla ben lligat dins del club blaugrana.