Carles Aleñà ja és un jugador de videojoc. Al menys té una presència destacada al nou PES 2018 que es posa a la venda aquest divendres i que està considerat, des de fa dos anys, un seriós competidor que ha recuperat el bon nivell de la era Playstation 2 per plantar cara a la saga FIFA. Aleñà ja es podia escollir l'any passat, però és en aquest quan se l'ha recreat de manera més o menys fidel a nivell físic tal i com es pot veure en la imatge que acompanya l'article.

El migcampista, que es troba a la disciplina del Barça B dins del joc de Konami, té les faccions físiques i el tipus de cabell de la vida real. Compta amb una mitjana de 73 i destaca per estadístiques com control de pilota (77), dribling (75), passades curtes (81), velocitat (75) i explosivitat (76). 

Com a curiositat, és gairebé impossible fitxar-lo des d'un altre club a la modalitat Lliga Master. En les negociacions, Aleñà és un jugador intransferible i el Barça (B) no accepta ni traspassos ni cessions per ell. Si a la vida real això també seria així en el cas d'arribar una bona oferta al despatx de Bartomeu, no ho sabrem...