Futsal. Foto: R.Gallofré

Remuntada i nova victòria del Futsal Aliança Mataró

Els vermells superen 3-4 el Fundació Grama.

El Futsal Aliança Mataró va sumar la novena victòria consecutiva després de guanya amb molt de patiment 3-4 a la pista de la Fundació Grama de Santa Coloma de Gramenet.  Els mataronins, que van començar el matx coneixedors que els seus dos perseguidors havien guanyat, no van fallar i es van imposar en un partit boig i amb moltes alternances en el marcador que no es va resoldre fins als darrers instants.

Els locals que porten setmanes sense conèixer la victòria van sortir amb ganes de donar un alegria a la seva gent i derrotar al líder de la categoria. Els de casa van colpejar primer, però Miki va fer la igualada amb la que s’arribaria la descans. A l’ inici de la segona part Medina va fer l’1 a 2. A partir d’aquí el matx es va descontrolar i amb dos gols locals i un altre de Carlos Villarin va fer que s’arribés al tram final amb empat a 3 en el marcador.

A manca de quatre minuts pel final el mateix Carlos Villarin va fer el definitiu 3 a 4, després tocaria patir i defensar el resultats amb ungles i dents, cosa que va fer a les mil meravelles el conjunt mataroní que es va emportar aquests valuosos tres punts.

Després d’aquesta jornada l’Aliança continua líder quan només resten set jornades per acabar la lliga. Els mataronins mantenen els 4 punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Canet, i 5 sobre el Lliçà d’Amunt que és tercer. Ara aquesta setmana el Futsal visitarà el Montsant, un equip que sempre posa les coses complicades a la seva pista.