Futsal futbol sala. Foto: R.Gallofré

Punt de prestigi del Futsal Aliança Mataró

L'equip va acabar 3-3 a Manresa.

El sènior del Futsal Aliança Mataró va empatar a casa 3-3 davant el FS Manresa, un dels equips històrics del futbol sala català i un dels ferms candidats per pujar a Segona A, ja que a les seves files hi juguen jugadors que han estat a primera divisió com Corvo o Oussama. Per tant aquest és un punt de prestigi per un Futsal Mataró que va veure com el pavelló Teresa Maria Roca es va omplir per veure un senyor partit de futbol sala, segurament un dels millors que es recorda haver- se vist al Pavelló Teresa Maria Roca.

El matx va tenir dues parts ben diferenciades, a la primera els visitants van estar més encertats i van marxar al descans amb dos gols d’avantatge (0-2). Els mataronins no estaven jugant malament i fins i tot va generar ocasions de gol, però els manresans van ser molt més efectius de cara a porteria i encaraven el segon  temps amb garanties.

A la represa els mataronins van capgirar la situació i van posar contra les cordes a un dels aspirants al títol de lliga. Cristian Villarin va fer l’1 a 2 i tot seguit el jove jugador Azhar Chiheb sortit del planter vermell amb dos gols seguits va posar el 3 a 2 en el marcador. Restaven pocs minuts i els mataronins havien fet els més complicat, remuntar el partit, però el Manresa va demostrar perquè és un dels millors equips de la categoria i jugant amb el porter jugador va fer l’empat a 3 restant tres minuts pel final. En els darrers minuts tort i que els dos equips van buscar el triomf, el marcador ja no es va moure.

Désprés d’aquest valuós empat els conjunt entrenat per Albert Sabaté és desè amb 6 punts i aquesta setmana visitarà la pista del CCR Castelldefels, un altres dels equips potents de la categoria que ve de perdre 6 a 2 a la pista del Pallejà.