Futsal futbol sala. Foto: R.Gallofré

Primera victòria a domicili del Futsal Aliança Mataró

Els vermells van superar el Natació Sabadlel.

El sènior del Futsal Aliança Mataró va sumar  la seva primera victòria com a visitant, la quarta de la temporada, després de guanyar 3 a 4 a la pista del Natació Sabadell, un equip que està a cridat a lluitar per l’ascens i que compta a les seves files amb l’ex de Catgas i del Pozo de Múrcia entre d’altres equips,  Dani Salgado.

A la primera part als mataronins els va costar molt agafar el ritme de partit, davant un Sabadell que apostava per un joc molt directe. Els sabadellencs es van avançar primer, però al  minut 7’ Oriol López va empatar el matx. Tot seguit Salgado va avançar als locals, però abans d’arribar al descans Alex del Barco va fer 2 a 2.

A la segona part la igualtat va ser màxima i el matx no es va resoldre fins al darrer minut. El Natació es va avançar primer, i el gol de l’empat va arribar fins al minut 38’ de joc quan el Futsal Mataró ja jugava amb porter jugador.  Pol Novo amb una “croqueta” espectacular va sortejar un rival i va cedir a Oriol perquè fes l’empat.  Restava poc és d’un minut i els de casa que no volen perdre l’estela dels primers classificats van arriscar amb el joc de porter jugador per buscar la victòria, però els mataronins van defensar a la perfecció el joc de cinc dels locals, i el capità Abdyck  Gómez després de recuperar una pilota  va fer el gol de la victòria de camp a camp.

Ara els vermells són novens amb 16 punts i s’allunyen considerablement de la zona de descens. Ara aquesta setmana l’equip rebrà a casa la visita del filial del Catgas Santa Coloma,  el tercer classificat. I un parell de dies més tard, el 6 de desembre l’equip jugarà el partit que es va aplaçar a la primera jornada de lliga a la pista del Linyola, el cuer de categoria que encara no ha puntuat.