Abdyck va fer un gol.  R.Gallofré
Abdyck va fer un gol. R.Gallofré

Nova victòria del Futsal Aliança Mataró

Els vermells superen 3-1 el Montcada i es mantenen tercers.

El Futsal Aliança Mataró va començar amb bon peu el 2017. Els vermells rebien la visita del Broncesval Montcada, a qui van guanyar per 3-1. Els mataronins aconsegueixen així els tres primers punts de l'any i es mantenen en el tercer lloc de Tercera Divisió, a tres punts del líder i a un del segon classificat.

El partit amb l'equip de Montcada va començar amb el contratemps del gol visitant als 6 minuts. La resposta, però, no tardaria gaire en arribar i Abdyck Gómez,incombustible, va aconseguir empatar als 10'. Durant la primera part encara hi hauria temps per capgirar el marcador amb el 2-1 de Cristian Villarín. El partit acabava vist per sentència amb el 3-1 als 20 minuts i tota una segona part per endavant en la que ja no va haver-hi ni reacció del Montcada ni tampoc ampliació del resultat de part dels vermells.