Imatge d'arxiu del Futsal Mataró.

Nova derrota del Futsal Aliança Mataró

Els vermells segueixen de mala ratxa.

El sènior A del Futsal Aliança Mataró continua enllaçant mals resultats i aquesta vegada va perdre per un ajustat 5 a 4 davant el filial del Catgas Santa Coloma, un dels equips de la zona alta del Grup III de Segona B. Els mataronins van fer un bona partit en línies generals i van millorar la imatge que havien donat la setmana passada, però van acabar perdent per petits detalls.

Ala primera part Alex del Barco, que va rebre un sentit homenatge abans del partit del que fins la temporada passada era el seu club, va avançar fins a dos cops als mataronins, però els de casa van igualar i es va arribar al descans amb empat 2. A la represa el Santa Coloma va marcar dues dianes, el Futsal va ajustar (4-3) però els locals van fer un cinquè gol ja definitiu tot i el quart mataroní.