El Futsal Aliança Mataró ha tancat la incorporació del japonès Fumiya Tsujii i dóna per tancada la plantilla després de fer fins a 5 fitxatges, Isaac Fernández (CCR Castelldefels), Pol Tolrà (Marfil B), Alex del Barco (Marfil B), el brasiler Heiderson Fernandez (Alella) i el japonès Fumiya Tsujii (Hokkaido). El japonès, nascut el 1994, arriba procedent de l’Hokkaido de la primera divisió japonesa. Fumiya Tsujii és un ala de molt recorregut i intensitat en el seu joc i que té una gran domini de la pilota amb les dues cames tot i ser dretà.

La plantilla del primer equip del Futsal Aliança Mataró per aquesta temporada serà: Isaac Fernández, Amar Ceesay i Paquito Parés  porters;  Fumiya Tsujii, Àlex del Barco, Azhar Chiheb, Heider Fernandez, Pol Tolrà, Abdyck Gómez, Cristian Villarin, Carlos Villarin, Oriol López, Mamadou Ceesay, Pol Novo i Eric Izquierdo com a jugadors de camp.

Debut ajornat

El Futsal Aliança Mataró havia de debutar aquest cap de setmana a la 2ª B jugant a la pista del FS Linyola, però el matx s’ha ajornat ja que les obres de millora del pavelló lleidatà encara no han acabat i a hores d’ara encara no té data. Per tant els mataronins s’estrenaran a casa la setmana vinent rebent la visita de l’Escola Pia Sabadell, un dels equips amb més experiència a la categoria. 

Els resultats de la pretemporada

  • FC Barcelona Lassa – Futsal Aliança Mataró 6-0
  • Escola Pia Sabadell – Futsal Aliança Mataró 4-3
  • Futsal Aliança Mataró – Cerdanyola 2-1
  • FS Ripollet – Futsal Aliança Mataró 3-2