Imatge d'arxiu.

El Futsal encaixa la primera derrota de la temporada

El Futsal Aliança Mataró va patir la primera derrota de la temporada després de perdre de forma clara a casa 1 a 6 davant el Natació Sabadell, un dels equips més potents del grup III de la Segona B.  Després d’aquest resultat els mataronins perden el lideratge de la categoria, ara està en mans del CCR Castelldefels.

El matx ben aviat es va complicar quan als 30’ segons de joc els visitants es van avançar en el marcador.  Els mataronins van intentar reaccionar, però els visitants van estar molt més encertats de cara a porteria i amb un tres i no ers es van posar 0 a 3 a dalt. Rafa Berlanga va retallar diferències i donava esperances a la grada local, però abans del descans els locals van rebre una  gerra d’aigua freda amb quart gol visitant.

A la represa els mataronins ho van intentar de totes les maneres, però la manca d’encert i la gran actuació del porter vallesà van evitar que l’Aliança s’acostés en el marcador. Per contra els sabadellencs amb el seu joc directe van crear molts problemes a  la defensa local i a la segona part van fer dos gols més que van acabar d’ensorrar les esperances locals.

Ara aquesta setmana l’equip mataroní juga a les 18:15 hores a la pista del Cerdanyola, un rival que té 4 punts menys, però que ve d’empatar a la pista del Manresa, el vigent campió i un dels equips més forts de la categoria.