-
-

El Futsal comença amb bon peu la temporada

Els mataronins guanyen a la pista del subcampió.

El Futsal ‘ALIANÇA’ Mataró va iniciar dissabte, en partit oficial, el nou projecte del primer equip del club. Els nois de Jacob Bustamante visitaven la pista complicadíssima pista del Centelles, conjunt que la temporada passada va finalitzar segon a la Tercera Divisió.Després d’una pretemporada amb gairebé quatre setmanes de treball i la incorporació de diverses cares noves en la plantilla i una remodelació total en el cos tècnic, els mataronins començaven una il·lusionant i esperançadora aventura.

La primera part va estar marcada pel domini mataroní i l’efectivitat local, que en poques ocasiones es va trobar amb un 2-0 al seu favor al aprofitar dos errors puntuals dels nostres. La superioritat en el joc i les ocasions generades, però, feien veure que tard o d’hora haurien de recompensar l’ “Aliança” Mataró. Pol Novo situava l’1-2 al marcador a manca de poc menys de dos minuts per finalitzar la primera part, finalitzant una passada de Miki. El gol donava moral als vermells, que es veurien encara més recompensats quan, a manca d’una mil·lèsima per marxar a vestuaris, Àlex Medina feia, a passada d’Oriol, el 2-2.

L'equip goleja un dels rivals més durs de la temporada passada

Tot i haver aconseguit empatar, el resultat no feia justícia, doncs segurament els nostres encara mereixien més pel que es veia al rectangle de joc.Amb l’inici de la segona part el Centelles es va començar a venir a baix físicament, i la fluïdesa visitant en el joc sumada a la superioritat en la qualitat individual feien decantar cada cop més la balança en favor mataroní. A l’equador del segon temps, en tres minuts molt bons, Miki i Àlex fabricarien tres gols que contribuirien a fer realitat la remuntada. Àlex rematava a segon pal una passada de Miki (2-3), i el propip Miki, que havia estat dubte al llarg de la setmana, completava la seva bona actuació amb dues dianes consecutives (2-5).

Amb aquest resultat el Centelles provaria fortuna amb el porter jugador, però ja a la primera acció una pèrdua de pilota comportava que Paco anotés de camp a camp (2-6) i encarrilés del tot la victòria. Dos minuts abans del final, però, encara hi hauria temps per anotar un altre gol per mitjà de la defensa de cinc, aquest cop factura de Cristian Villarín, situant el 2-7 final al marcador.

La setmana entrant els de Jacob reben (diumenge 12.30h.) al Vacarisses, un conjunt nou a la categoria què, després de la primera jornada és líder, al vèncer 9-2 al Castellar.