Una imatge del partit. Foto: Futsal / Martí Altaba

El Futsal Aliança s'emporta el derbi de Copa Catalunya

Victòria per 3-1 davant l'EFS Ciutat de Mataró.

El Futsal Aliança Mataró (2a B)va passar als setzens de final de Copa Catalunya després de superar 1 a 3 al EFS Ciutat de Mataró (3a Divisió) en derbi mataroní de futbol sala. Ara l’equip entrenat per Albert Sabaté s’enfrontarà a la següent ronda al guanyador de l’eliminatòria entre el Premià de Mar i el Montcada, tots dos de Tercera Estatal.

Els vermells van portar el pes del matx davant un Ciutat que es va defensar bé i que va mantenir les escomeses del Futsal durant la primera part. En el darrer minut del primer temps Pol Tolrà de falta directe va el 0-1.

A la represa el jugador format al planter Pol Novo va fer el 0 a 2 d’esperó en el que va ser el millor gol del partit. Ja amb els groc i negres jugant de cinc Carlos Villarin va fer el 0 a 3i en el darrer minut de joc Pol Aledo va fer el definitiu 3 a 1.