Futsal. Foto: R.Gallofré

El Futsal Aliança Mataró goleja el cuer

Els vermells mantenen el lideratge després de golejar el Pineda.

El Futsal Aliança Mataró manté el primer lloc gràcies a la golejada escandalosa que va propiciar davant el Pineda, cuer de la Tercera Divisió. Els mataronins no volien deixar sorprendre's en un partit que s'havia de superar sí o sí per apuntar a l'ascens. Dit i fet, l'equip d'Albert Sabaté va imposar-se per 14-2.

El mats no va tenir gaire història. Miguel Ángel Rodríguez primer i Chiheb després van marcar abans dels deu minuts. Els visitants van retallar acte seguit, però l'equip va encarrilar el matx amb un gol de Cristian Villarín.

A la represa el festival no va tenir aturador: Medina, Caballeria, Clara i dos més de Rodríguez posaven el 81 en només deu minuts. Clara, Cristian Villarín i Rodríguez de nou van ampliar fins els onze gols. Aquí va arribar el segon del Pineda, que encara va veure com Rodríguez i Carlos Villarín tancaven la golejada.