Futsal futbol sala. Foto: R.Gallofré

El Futsal Aliança Mataró té l'ascens a tocar

Els mataronins guanyen 11-3 i amplien el gol-avarage respecte el Canet.

El Futsal Aliança Mataró té l'ascens a tocar. Els mataronins van sumar una nova victo`ria, aquest cop davant el Cova Premià de Mar per 11-3, un resultat clau: els mataronins i el Canet empaten a punts i la diferència la decideix el gol-avarage general. Abans del cap de setmana era de tres gols pels vermells, però aquesta distància s'ha ampliat. El Futsal va golejar mentre que el Canet va guanyar de dos, pel que hi ha un +9 que sembla insalvable en una sola jornada. Si el Futsal guanya, tindrà el desitjat ascens.

El partit es va començar a encarrilar als tres minuts amb dos gols de Miguel Ángel Rodríguez. Els visitants van retallar distàncies però va ser un miratge, ja que un minut després Caballeria va fer el tercer i Oriol, el quart. Abans del descans encara hi hauria temps per un nou gol premianenc i dos més de Caballeria: hat trick i 6-2.

A la represa els gols dels vermells van anar caient un darrera de l'altra. Oriol de nou, Medina, Novo, Carlos Villarín i un altre d'Oriol van posar l'11-2, només maquillat pel tercer de Baldeh de part del Premià.