-
-

El Futsal Aliança Mataró supera un rival directe

Els mataronins encadenen cinc victòries seguides des que va arribar Albert Sabaté a la banqueta.

Cinquena victòria consecutiva del sènior A del Futsal Aliança Mataró que ho ha guanyat tot des de l’arribada d’Albert Sabaté a la banqueta. A més aquesta setmana l’equip mataroní, que continua colíder de la categoria empatat a punts amb el Canet, va guanyar 3 a 4 a la pista del Lliçà d’Amunt, el tercer equip involucrat en la lluita pel títol de lliga i l’ascens a 2a B. Precisament aquest va ser el resultat que es va donar a la primera volta del campionat quan els vallesans van guanyar a Mataró, per tant en cas d’empat a punts a final de temporada entre aquests dos equips el gol average general seria el que decidiria.

El matx va començar amb els dos equips intentant tenir la possessió de la pilota i generant ocasions de gol, fins que al minut 6’ de joc Miki Rodríguez va fer el 0-1. Quatre minuts més tard el Lliçà va empatar el partit gràcies a la transformació d’un tir lliure directe. L’Aliança no es va venir avall i tres minuts més tard Álex Medina va fer l’1 a 2 després d’una bona assistència d’Oriol López. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Només començar la segona part Oriol López va fer l’1 a 3 al culminar una jugada d’estratègia. Però poc després i també a pilota parada els locals van retallar diferències. Quan pitjor ho estava passant el conjunt vermell, Álex Medina, que ja havia tingut una acció similar segons abans, no va perdonar i va perforar la porteria local fent el 2 a 4. A manca de cinc minuts pel final els locals van sortir a jugar amb porter jugador i tres minuts més tard feien el 3 a 4 fent embogir la grada local i posant l’ai al cor als seguidors mataronins. En els darrers dos minuts els dos equips van gaudir de dues ocasions per haver marcat, però la sorts no els va acompanyar i el marcador ja no es va moure més.

Després d’aquesta jornada Canet i Mataró continuen encapçalant la classificació amb 43 punts seguits del Lliçà que continua tercer a quatre punts dels dos líders. Però aquesta classificació canviarà aquest dijous a la nit quan Canet i Lliçà disputin el matx que tenen pendent i on el Lliçà està obligat a guanyar si no es vol despenjar de la lluita pel primer lloc. Recordar que aquest cap de setmana no hi ha competició, i que el pròxim partit dels mataronins serà el diumenge 5 de març quan rebi la visita del Canet, en un partit que pot valer mitja lliga.