Un partit d'aquesta temporada. Foto: R. G.

El Futsal Aliança Mataró segueix de mala ratxa

Sis jornades seguides sense conèixer la derrota.

El Futsal Aliança Mataró continua en plena crisis de resultats i aquesta setmana va perdre 6 a 3 a la pista del Salou i ja porta sis jornades de lliga seguides sense conèixer la victòria. Els mataronins van perdre davant un rival directe després de fer un bon inici de partit (0-2), però a mida que van anar passant els minuts l’equip es va anar diluint i els locals es van emportar els tres punts.

El partit va començar molt bé pels interessos mataronins, Carlos Villarin sorprenia el porter local amb un gol de camp a camp i feia el 0 a 1, i tot seguit Azhar Chiheb que està veien porteria en les darreres setmanes va fer el 0 a 2. El Futsal tenia controlat el partit, però el Salou va retallar diferències en una jugada de contraatac i restant segons per arribar al descans va fer l’empat en una jugada a pilota parada.

A la represa el matx va fer un gir inesperat i els locals van aprofitar un minuts de desconnexió mataronina per posar-se 5 a 2 a dalt en el marcador. La cosa encara s’hauria pogut posar pitjor després que l’àrbitre assenyalés un penal en contra de l’Aliança, però Pakito Parés el va aturar i això va reactivar a l’equip que poc després feia el 5 a 3 obra de Alex del Barco. Però la reacció visitant es va acabar aquí, i el Salou aprofitant que els mataronins jugaven de cinc va fer el definitiu 6 a 3.

Toca aixecar el vol a la Copa

Tot i la derrota l’equip continua instal·lat a mitja taula i lluny dels llocs que descens que ara es troben a onze punts. Aquesta setmana l’equip rebrà la visita del Pallejà, el tercer classificat que ve de perdre inesperadament davant el Cerdanyola.

Però abans el dijous els vermells jugaran el derbi mataroní de futbol sala a la pista del Ciutat de Mataró  en el partit de la quarta ronda de la Copa Catalunya.  Per tant quina millor ocasió que aquesta per trencar la ratxa negativa i retrobar-se amb la victòria i així accedir als setzens de final de Copa. El partit es jugarà dijous a les 21:45 hores al pavelló Eusebi Millan.