Futsal futbol sala. Foto: R.Gallofré

El Futsal Aliança Mataró guanya un rival directe

Els mataronins golegen 9-0 el Dènia.

El sènior del Futsal Aliança Mataró va aconseguir la tercera victòria de la temporada després de superar per un contundent 9 a 0 al CD Dènia, un  rival directe per la permanència.  Els conjunt valencià,  penúltim a la classificació,  va viatjar a terres catalanes amb molts baixes i  notar en excés la poca profunditat de banqueta davant un Futsal que va regalar res i que va acabar golejant.

Després d’una molt bona primera part dels mataronins la victòria ja estava encarrilada amb el 4 a 0 amb el que es va arribar al descans. A la represa el Dènia va intentar amb el joc de cinc tenir més la pilota i no a exposar-se tant davant la superioritat física local. Però després d’aguantar bé els primers minuts dels segon temps, els valencians van acabar cedint a l’empenta dels locals que van acabar guanyant per un 9 a 0, un resultat que pot ser molt important de cara al final de lliga en cas d’empat a punts entre aquests dos equips.

Després d’aquest triomf els mataronins continuen desens a la classificació, però ara estan una mica més allunyats de la zona de descens,  a més hem de recordar que els mataronins tenen un partit pendent per jugar, el que es va ajornar a la primera jornada de lliga a la pista del Linyola, el cuer de la categoria que encara no ha puntuat.

Ara aquesta setmana el conjunt mataroní visitarà la pista del Natació Sabadell, un dels equips punters de la categoria que no passa per un bon moment, ja que ha perdut 3 dels quatre darrers partits que ha disputat. A les files del Natació hi juga l’ex jugador del Catgas Santa Coloma Dani Salgado, un dels millors jugadors de la història del futbol sala català.