Imatge d'arxiu del Futsal.

El Futsal Aliança Mataró guanya amb comoditat a casa

Els vermells superen 4-1 el Castellar i segueixen líders.

El Futsal Aliança Mataró no va perdonar i va sumar tres punts més en aquest camí que té de nou jornades -ara ja vuit- per intentar aconseguir el primer lloc i assolir el somiat ascens de categoria. Els vermells rebien el Castellar, un equip irregular que si té un bon dia és capaç de vèncer a qualsevol, però els d'Albert Sabaté no van deixar espai pel dubte i van imposar la llei del líder: triomf per 4-1 i primera posició que es manté en mans dels de la capital del Maresme.

El partit es va posar de cara en dos minuts quan primer Pol Novo i després Abdyck Gómez van anotar el 2-0 que posava encarrilat el partit. Una de les claus per aconseguir l'ascens, va explicar l'entrenador a Capgròs la setmana passada, era fer-se molt fort a casa i no deixar perdre cap punt. Dit i fet, abans del descans els mataornins ja guanyaven per 3-0 gràcies al gol de Villarín. A la represa el gol de Manel López semblava donar emoció al matx, però cinc minuts després els vermells aconseguien fer el 4-1 que servia per tancar una nova victòria.

Els mataronins tenen quatre punts de marge respecte el Canet, que després de l'empat la setmana passada aquesta setmana va guanyar el seu partit. Un bon marge per encarar el tram final de temporada amb optimisme.