Futsal. Foto: R.Gallofré

El Futsal Aliança Mataró goleja i segueix líder

Els mataronins tomben 2-9 a l'Arenys de Munt.

El Futsal Aliança Mataró va aconseguir una nova victòria el cap de setmana passat, aquest cop després de superar per un contundent 2-9 a l'Arenys de Munt. El resultat permet als mataronins seguir amb la seva ratxa triomfal des que van canviar d'entrenador i seguir líders de la Tercera Divisió, posició que dóna dret a ascendir de categoria.

Els mataronins van dominar des de bon començament el partit amb un gol inicial de Roig als tres minuts. Abans d'acabar el primer tmeps dues dianes d'Oriol López servien per encarrilar el matx.

A la represa, Medina als sis minuts feia el quart, i el gol de l'Arenys poc després no serviria de res: Miguel Àngel, Medina de nou, Oriol fent el seu hat-trick i Medina un cop més feien quatre gols en tres minuts per deixar el partit vist per sentència. Encara hi hauria temps per dues dianes més de Medina (pòquer) i el 2-9 final dels arenyencs.