Imatge del partit de la setmana passada.

El Futsal Aliança Mataró goleja i s'acosta al líder

Victòria dels vermells per 1-8 davant el Pineda de Mar.

El Futsal Aliança Mataró va aconseguir aquest cap de setmana una contundent victòria a la pista del Pineda de Mar. Els de Jacob Bustamante no van tenir pietat dels veïns maresmencs i van guanyar per un clar 1-8 que els permet acostar-se al primer classificat. El Canet, que no jugarà el seu partit fins el proper 1 de desembre, es queda ara a tres punts, els mateixos en els que es troba el segon classificat. El Futsal Mataró és quart.

El partit no va tenir gaire història. Pol Novo va anotar el primer gol en el minut 8 i va començar a encarrilar un partit en el que al quart d'hora estava ja gairebé sentenciat gràcies als gols del capità Abdyck i de Medina. A la represa, Miguel Ángel va anotar el quart gol al minut de començar. El gol dels locals (1-4) no va servir de res, ja que un minut més tard el mateix Miguel Ángel feia el cinquè. Després van arribar les dianes de Villarín, Sevilla i Azhar per acabar golejant de manera contundent en el duel de la comarca del Maresme.