Futsal. Foto: R.Gallofré

El Futsal Aliança Mataró goleja el Sant Joan de Vilassar

Els mataronins guanyen 6-2.

El Futsal Aliança Mataró vol l'ascens i pensa lluitar fins a l'últim moment. Amb aquest objectiu ha arrencat un 2017 esplèndid on dissabte van tornar a guanyar, aquest cop per 6-2 davant el Sant Joan de Vilassar de Mar. L'equip manté el pols als dos equips amb els que competeix pel primer lloc i única plaça d'ascens de categoria i els duels directes seran decisius.

El matx es va posar molt de cara en els primers cinc minuts amb els gols de Medina i de Novo. Els visitants no van tenir opcions i no va ser fins a la segona part quan van intentar entrar dins del matx. Germán va retallar diferències, però dos minuts després Villarín anotava el 3-1. Els vilassarencs van tornar a pressionar amb el 3-2 i el partit es va igualar.

En aquest punt, el quart gol obra de Sevilla semblava calmar les aigues a l'equip mataroní, que a cinc minuts per acabar feia el cinquè gol i ho deixava tot gairebé sentenciat. Encara hi hauria temps perquè Marc Caballeria anotés el 6-2 definitiu amb el que els vermells sumen ja quatre victòries consecutives en les últimes quatre jornades.