Imatge del partit de la setmana passada.

El Futsal Aliança Mataró goleja a casa

Els mataronins guanyen 7-3 a la FE Grama.

El sènior A del Futsal Aliança Mataró es va refer de la derrota patida a casa fa 15 dies davant la Fundació Grama, guanyant davant el seu públic 7-3 el Montsant de Barcelona. Tot i el resultat final, cal destacar que els mataronins van començar el matx perdent, i no va ser fins al tram final de la primera part que van capgirar la situació.

A la segona part el conjunt vermell es va mostrar superior al seu rival i va ser molt més eficaç de cara a porteria, una faceta del joc que ha fet que fins ara s’escapessin alguns dels punts que han volat del Teresa Maria i Roca.

Després d’aquest triomf el conjunt mataroní escala un lloc a la classificació i es col·loca quart, a sis punts del líder, el Canet, a tres punts del segon classificat, el Lliçà d’Amunt i a només un punt de la Fundació Grama que és tercer.

Ara aquest diumenge a les 12:30 hores els homes entrenats per Jacob Bustamante visiten la pista del Pineda, un dels cuers de la categoria que fins ara només ha estat capaç de sumar tres punts. A priori els mataronins haurien de sumar els tres punts amb facilitat i retallar diferències amb els tres primers classificats que tenen partits davant rivals de més entitat.