La plantilla de la temporada.

El Futsal Aliança Mataró estrena categoria amb una victòria

Els mataronins guanyen 3-2 a l'Olympic Floresta.

El Futsal Aliança Mataró va debutar a 2a B amb una victòria soferta davant l’Olympic Floresta per 3 gols a 2. Els mataronins van començar la lliga de la millor manera possible, sumant tres punts i agafant confiança per encarar els pròxims partits. Els vermells, empesos pel nombrós públic  mataroní que no va voler perdre’s l’estrena de l’Aliança, van sortir molt concentrats i van passar per sobre del seu rival en el primer quart d’hora de joc. Alex del Barco va fer l’ 1 a 0 al culminar una jugada a pilota parada, poc després en una altre jugada d’estratègia Mahamadu Ceesay va fer el 2 a 0. I per acabar l’eufòria mataronina es desfermaria quan Oriol López va fer el 3 a 0 amb  un fort xut que va entrar per l’escaire de la porteria rival.

Amb el 3 a 0 semblava que el partit i el triomf estaven coll amunt, no pas pel resultat, sinó per les sensacions que estaven donant tots dos equips.  Per a les acaballes de la primera part els visitants van escurçar diferències amb un gol que va arribar de rebot. A la represa el Futsal Aliança Mataró va sortir una mica dormit i els visitants ho van aprofitar per trobar un escletxa d’esperança que encara es va fer més gran quan va arribar el 3 a 2. El segon gol visitant va arribar després que Mahamadu tingués el  4-1 als seus peus, però va errar i tot seguit els visitants amb un ràpid contraatac feien el segon quan restaven 9 minuts pel final.  D’aquí fins al final va tocar patir i més quan la Floresta va sortir a jugar amb porter jugador quan restaven quatre i minuts pel final, però es va patir més a la grada que no pas a la pista, ja que l’equip per Albert Sabaté va defensar molt bé l’atac en superioritat dels vallesans que a penes van generar clares ocasions de perill.

Ara aquesta setmana l’equip jugarà a la pista del Canet el derbi maresmenc de la categoria, en un partit on els locals estan necessitats de punts després de sumar 0 punts en dos partits.