Futsal. Foto: R.Gallofré

El Futsal Aliança Mataró empata però manté el primer lloc

Els mataronins empaten amb el Montsant i el Canet s'acosta.

El Futsal Aliança Mataró va aconseguir el cap de setmana passat un punt que pot semblar insuficient per les seves aspiracions. Els de la capital del Maresme són primers, però l'empat a dos gols amb el Montsant serveix perquè el Canet l'aprofiti i s'acosti a dos punts dels mataronins. Encara hi ha marge per un empat més (el gol-avarage és dels vermells- però caldrà anar amb peus de plom.

El partit amb el cinquè classificat va ser molt mogut. En la primera part es van veure dos gols, un per cada costat. Sergio Martínez va avançar als barcelonins en el minut set, però tres més tard Medina va empatar el matx. Així es va arribar al descans. A la represa va ser Israel Gòmez l'encarregat d'anotar el 2-1 pel Montsant. Deu minuts més tard, de nou Medina empatava i rescatava un punt que permet mantenir els dos punts respecte el segon classificat. Recordar que només ascendeix un equip de la Tercera Divisió i per això és tan necessari ser primer de grup.