Futsal futbol sala. Foto: R.Gallofré

El Futsal Aliança Mataró empata i es queda sense marge d'error

L'equip ha de guanyar les tres finals que resten si vol ascendir.

Diumenge passat el Futsal Aliança Mataró va empatar a casa 5ª 5 davant l’Arrels de Barcelona i es que sense marge d’error per acabar campió i assolir l’ anhelat ascens a Segona B. Aquest empat i la victòria del segon classificat fa que arribem a les tres últimes jornades amb el Futsal i el canet empatats amb 63 punts al capdamunt de la classificació, però amb els mataronins líders per la diferència de gols, els vermells han marcat fins ara 144 gols i n’ha encaixat 76, això fa que el seu balanç sigui de 68 gols a favor, mentre que el Canet que n’ha fet 120 i n’ha encaixat 55 té un balanç positiu de 65 gols.

La darrera vida que tenia el conjunt mataroní es va gastar diumenge passat empatant a casa davant un equip que intenta certificar la permanència i arribar sense pressió a la darrera jornada de lliga. Al descans el Futsal Mataró manava 2 a 1 en el marcador gràcies als gols de Miki i Cristian Villarin.

A la represa els barcelonins van empatar el matx, però tot seguit Oriol López va fer el 3 a 2, el partit va embogir i els visitants ho van aprofitar per capgirar el marcador i posar-se 3 a 4 a dalt. Els mataronins no es van rendir i amb dos gols es van posar 5 a 4 a dalt en el marcador a falta de minut i mig pel final. Però en el darrer minut de partit l’Arrels va fer de penal el definitiu 5 a 5.

Tot i l’empat en desencís que es va emportar la parròquia mataronina l’equip continua líder i depèn d’ell mateix per acabar en primera posició, tot i quer ara a banda de guanyar els tres partits que queden segurament també s’haurà pel major nombre de gols possible.  Ara aquesta setmana l’equip juga a la pista del Montcada, un equip situat a mitja taula que no s’hi juga res, mentre que el Canet visitarà la pista del Centelles, un dels equips situats en zona descens que s’està jugant la salvació.