Imatge d'arxiu del Futsal Mataró.

El Futsal Aliança Mataró empata a casa amb el Canet

Partit sense gaires ocasions de gol que va acabar 1-1.

El derbi maresmenc entre el Futsal Aliança Mataró i el FS Canet va acabar amb taules, els dos equips van disputar un matx molt intens i molt tàctic que finalment va acabar amb empat a 1 gol.  Els mataronins tot i l’empat han escalat un lloc a la classificació i ara ja són setens després de superar a la taula classificatòria al Natació Sabadell. Com no podia ser d’una altre manera l’afició va respondre i va omplir les grades del Pavelló Teresa Maria Roca per veure el derbi comarcal de la categoria. Però l’èxtasi de la grada no es va reflectir a la pista i la primera part va ser molt tàctica i no es van veure gaires ocasions de gol. Tot feia pensar que els petits detalls decidirien el partit i així va ser,  en els darrers minuts de la primera part Mamadou va fer l’1 a 0 al culminar una falta d’estratègia i amb aquest marcador es va arribar al descans.

A la represa el partit va guanyar en ritme i sobretot en emoció i tensió, però els mataronins van entrar en bonus de faltes molt aviat i això els va condicionar. Fruit d’això els visitants van llançar fins a tres deu metres, i en un d’aquests van aconseguir la igualada. En els darrers minuts els mataronins empesos pel públic van buscar la victòria, però va mancar encert en els metres finals i el marcador ja no es va moure.

Esmentar que per l’Aliança Mataró van jugar tres jugadors del juvenil nacional de l’entitat, David Peña, Pablo Fernández i Llibert Canal. Ara aquesta setmana l’equip té una sortida complicada a la pista del Barceloneta, un equip que no passa per un bon moment  i que encadena 5 derrotes seguides. A la banqueta del conjunt barceloní hi trobarem un vell conegut com és Alvaro González, ex tècnic del juvenil A i fins fa poc coach esportiu del club.