-
-

El Futsal Aliança Mataró derrota el líder i escala fins el primer lloc

Victòria per 3-2 que encarrila l'objectiu de l'ascens.

Aquest diumenge el sènior del Futsal Aliança Mataró va fer segurament el millor partit de la temporada i un dels millors dels darrers anys, i ho va fer en el moment que més ho necessitava, el dia que rebia a casa el Canet. El fins ara líder de la categoria  va ser un grandíssim rival, però va cedir 3 a 2 davant un Futsal Mataró que empès per la seva afició es col·loca  líder i es converteix en el clar favorit per acabar campió i assolir l’ascens a Segona B.

Abans de l’ inici del partit les grades del Pavelló Teresa Maria Roca ja estaven plenes de gom a gom i es respirava un ambient especial amb un públic expectant per veure que els oferirien els dos millors equips de la categoria i de la comarca. En els primers minuts els dos equips van notar en excés la pressió del què s’estaven jugant, però a mida que van anar passant els minuts els locals es van fer amb el control del partit.

El Futsal tenia la pilota i generava constantment ocasions de gol davant un Canet que esperava al darrera com tothom s’esperava, però que era incapaç de connectar tres passades seguides i que seguia viu gràcies a les intervencions del seu porter Arnau Estrada. Però finalment la insistència mataronina va trobar premi i Álex Medina, el jugador que més ho havia intentat fins aleshores, va fer l’ 1 a 0 després d’aprofitar un mal rebuig del porter visitant. Aquest gol va deixar molt tocat al Canet que va estar uns minuts en mans d’un Futsal que va errar masses ocasions de gol. Abans del descans arribaria el 2 a 0 quan Medina va clavar a l’escaire un llançament de deu metres.

A la represa el matx va canviar radicalment,  l’Aliança va sortir fred i el Canet ho va aprofitar per escurçar diferències. Amb l’1 a 2 els verds van tenir un parell d’ocasions per fer l’empat, però les van errar i un cop els vermells van tornar a prémer l’accelerador es van fer amb el domini del pilota i del partit. Però els pals, la manca d’encert i el porter verd van evitar el tercer gol mataroní i quan tothom esperava que arribés el 3 a 1 va arribar l’empat a 2, els mataronins no va executar bé una jugada de contraatac i el Canet  ho va aprofitar per fer la igualada.

Amb l’empat van arribar els millors minuts dels visitants, el partit es va descontrolar i tot eren transicions ràpides d’una porteria a l’altre i aquí el Canet es mou com peix a l’aigua. Per sort Amar amb dues grans aturades i el pal van evitar el tercer gol visitant. Restant dos minuts els verds van començar a donar per bo l’empat i es van tancar al darrera, tot semblava abocat a l’empat, però  una gran assistència del juvenil Azhar Chiheb la culminaria sotilment  Oriol López fent el 3 a 2 i fen embogir la grada local. Restaven poc més de 40’ segons i els visitants ho van intentar de cinc, però en l’única ocasió que van generar es van trobar amb un Amar Ceesay molt inspirat que va evitar  l’empat.  Després del xiulet final l’eufòria es va desbordar entre els seguidors i els jugadors locals que van celebrar junts una victòria que pot valer un mig ascens.