Imatge d'arxiu del Futsal.

El Futsal Aliança Mataró deixa escapar dos punts d’or

Els mataronins empaten 5-5 un partit que els podia col·locar colíders

El Futsal Aliança Mataró no va poder sumar una victòria a la pista de l’Arrels que els hauria permès empatar en el colideratge de la Tercera Divisió juntament amb el Lliçà d’Amunt i el Canet (aquests amb un partit menys). Els mataronins van empatar 5-5 un partit que dominaven a la segona part. L’equip acaba el 2016 tercer i es manté a l’espera del que faci el Canet en el partit ajornat pel dia 22. Els canetencs poden obrir escletxa de cinc punts respecte els vermells.

El partit va començar amb dos gols matiners de l’Arrels, que es col·locava 2-0 quan s’havien jugat escassos tres minuts de partit. La reacció dels vermells va intentar arribar aviat, amb el 2-1 d’Azhar, però els locals van tornar a ampliar distàncies en el 12’ amb el 3-1. Abans del descans, dos gols d’Oriol i Miguel Àngel, empataven el matx.

A la represa, tot semblava encarrilar-se amb el gol de Caballeria al minut de començar i el 3-5 de Medina poc després. Però l’Arrels encara no havia dit la darrera paraula. Tres minuts més tard, Izan retallava distàncies, i el mateix jugador feia el 5-5 amb 11 minuts per jugar-se. El partit va tenir opcions de trencar-se però cap dels dos equips ho va aconseguir.