Futsal. Foto: R.Gallofré

El Futsal Aliança inicia la segona volta amb una victòria

Els mataronins superen 4-1 el Centelles i es col·loquen colíders.

El Futsal Aliança Mataró va començar la segona volta del campionat guanyant 4-1 al Centelles, un dels equips de la zona baixa de la taula  i d’aquesta manera se situa colíder de la categoria. Els mataronins tenen 34 punts, els mateixos que la Fundació Grama i el Canet, aquest últim amb un partit menys que ha de jugar amb el Lliçà d’Amunt, quart classificat amb un punt menys que els tres líders de la categoria.

El matx es va posar de cara ben aviat quan Miki Rodríguez va fer l’1 a 0. Tot i el gol en contra, els osonencs van continuar tancats al darrera davant un Futsal Mataró espès en atac que no va saber fer mal a la defensa rival. Amb aquest mínim avantatge es va arribar al descans.

A la segona part els locals van continuar posant setge a la porteria rival, però va mancar encert de cara a porteria  i la defensa visitant tampoc va donar gaires facilitats. Fins que al minut 27’ Àlex Medina va fer el 2 a 0. Tot seguit Oriol López amb un gol de bella factura va fer 3 a 0 que encarrilava la victòria. El Centelles no es va rendir i va retallar diferències, però només un minut més tard Oriol López va tornar a marcar i va fer el definitiu 4-1. Per l’Aliança va debutar Mahamadu Ceesay, jugador del planter del Futsal que juga amb el juvenil A.

Aquest proper dissabte  l’equip té un partit de vital importància a la pista del Vacarisses a les 16 hores, on s’enfrontaran al cinquè classificat amb 33 punts, un menys que els mataronins.