Imatge d'arxiu del Futsal.

Dolorosa derrota del Futsal Aliança Mataró

Perden el duel maresmenc amb el Premià de Mar per 9-6.

El Futsal Aliança Mataró va perdre per 9-6 en la seva visita al Cover Premià de Mar, equip de la part mitja de la classificació que va sorprendre els de Jacob Bustamante. Dolorosa derrota en una jornada que era propícia: el Canet, líder, va perdre i ara és el Lliça d'Amunt el nou equip que comanda la classificació. Els mataronins queden a cinc punts del primer classificat.

Els mataronins es van trobar en una situació delicada quan als cinc minuts va arribar el primer gol dels premianencs. A l'equador de la primera part, dues dianes consecutives més posaven un 3-0 duríssim. Però el Futsal va treure el geni i en tres minuts, van fer tres gols que empataven el matx. Encara hi hauria temps pel 4-3 abans de marxar a vestuaris.

A la represa el matx es va trencar amb dos gols més dels locals passats els primers deu minuts. El Futsal va intentar reaccionar (6-4), però els premianencs es van col·locar fins a 9-4. Els vermells només van poder maquillar el marcador en els últims minuts.