Imatge d'arxiu.

Derrota del Futsal Aliança Mataró

Els mataronins van acabar 2-3 amb el Barceloneta.

El Futsal Aliança Mataró va patir la primera derrota de la temporada en un dia on el resultat del partit era el de menys,  ja que el que estava passant al país deixava en un segon terme qualsevol esdeveniment esportiu.  El Futsal Aliança Mataró Barceloneta es va jugar en un ambient enrarit per les imatges que estaven arribant de molts col·legis electorals de Catalunya, i els visitants que van estar més precisos a la primera meitat del partit es va emportar el triomf per un ajustat 2 a 3.

El conjunt mataroní  va començar fred i imprecís i els visitants ho van aprofitar per fer-se amb la possessió de la pilota, i fer mal a la defens mataronina connectant amb facilitat amb el seu pivot.  D’aquesta manera es van avançar els visitants en el marcador, aquest gol va despertar a l’equip local que va fer l’empat mitjançant Mahamadu.  Però la fortuna es va aliar amb els visitants que no van tarda ni un minut en fer l’1 a 2. Aquest segon gol va ser un gerro d’aigua freda pel Futsal Mataró que a bans del descans va encaixar l’1 a 3.

A la segona part el conjunt mataroní es va fer amb el domini de la pilota, però li va costar molt generar perill, tot i això, Carlos Villarin va fer el 2 a 3 finalitzant una ràpida transició.  A manca de quatre minuts pel final del matx, els mataronins van jugar de cinc per buscar com a mínim l’empat, però el gol no va arribar i van volar els primers punts del Teresa Maria Roca.

Després d’aquesta derrota i quatre jornades de lliga l’equip és novè amb 4 punts, però amb un  partit menys, el que s’havia de disputar a la pista del FS Linyola corresponent a la primera jornada del campionat de la 2a B.