El primer equip del CE Mataró (2a Catalana) podrà disposar de jugadors del CF Rocafonda (4a Catalana). Com a contrapartida, el Rocafonda rebrà la cessió de futbolistes juvenils que necessitin agafar experiència en el futbol amateur per rellançar les seves carreres. 

Aquest acord també farà possible que alguns dels equips de la base del CE Mataró puguin entrenar, en millors condicions, a les instal·lacions municipals que ocupa el CF Rocafonda. Aquest fet permetrà descongestionar el Municipal del Centenari, que aquesta temporada amb prou feines podia encabir la gran quantitat d’equips que s’hi entrenaven.    

De facto, l’acord signat pel Club Esportiu Mataró i el Club de Futbol Rocafonda farà que el conjunt del barri mataroní passi a ser ‘entitat afiliada’ del club amb més tradició de la ciutat. De totes maneres, el Rocafonda mantindrà la seva independència com a club i, els seus responsables, asseguren que en cap cas perdrà la pròpia identitat. 

Els primers equips de Mataró i Rocafonda han competit aquesta temporada per aconseguir els respectius ascensos de categoria. Especialment dolorós va ser el desenllaç de l’eliminatòria per pujar a 1a Catalana. El Mataró, malgrat demostrar millors condicions tècniques i tàctiques que el Valls, es va quedar a les portes d’assolir l’ascens de categoria. Aquest serà l’objectiu de cara la temporada que ve.