El Centre Natació Mataró continua treballant per trobar les vies de finançament que facin possible una nova aventura europea de l’equip masculí. El seu entrenador, Beto Fernández, apunta que “en qüestió d’un parell de setmanes ho sabrem del cert”, però es mostra optimista i creu que el club acabarà accedint al pressupost necessari per premiar a la plantilla. 

Sigui com sigui, les competicions europees masculines tenen un nivell d’exigència molt elevat. Fernández ho exemplifica amb l’Atlètic Barceloneta; “tenen un pressupost 15 vegades més elevat que el nostre, i això no els assegura poder jugar la fase final.” En aquest sentit, el tècnic local apunta que en cas de poder competir a Europa ho farien amb “la il·lusió d’arribar als quarts de final.”

Arribaran 3 fitxatges 
Un boia i dos jugadors amb gol i capacitat per dotar a l’equip de ritme de joc. Aquests són els perfils que ha marcat l’entrenador, Beto Fernández, i que el club espera tancar durant els propers dies. 

D’altra banda, Lluc Bertrán, Raúl Loste i Samuel Ruiz s’incorporaran del tot a la dinàmica del primer equip. Seguir potenciant els jugadors de la base és marca de la casa. Així, doncs, homes com “Marc Corbalán o Pol Barbena encara tindran més protagonisme” en el grup. 

Beto Fernández vol una plantilla de 14 jugadors que tingui profunditat per fer front a les diferents adversitats que apareixen durant la temporada.