Partit d'arxiu del Boet Mataró.

Victòria important del Mataró Parc Boet

Els taronges tanquen una setmana esplèndida amb tres victòries seguides.

El Mataró Parc Boet tanca una setmana esplèndida en la que de diumenge a diumenge han aconseguit sumar tres victòries que el refermen en la segona posició de Copa Catalunya. El cap de setmana passat l'equip va visitar el Santa Coloma, a qui van guanyar per un marcador ajustat per 74-76. Els mataronins mantenen quatre victòries de diferència respecte el cinquè classificat, zona fora de play-off d'ascens.

Els locals van fer valer el factor camp per sorprendre en el primer parcial per 26-20. La defensa dels mataronins no estava fina i això ho anava aprofitant el Santa Coloma per ampliar la diferència en el marcador colocant-se 14 punts amunt a la mitja part, 52-38.

A la represa tot semblava que seguiria igual quan en el minut 4 el marcador reflectia la màxima diferència del partit: 59-42. A partir d'aquest moment, els homes d'Alberto Peña van intensificar la seva defensa, van anotar amb més fluidesa i mica en mica anaven retallant diferències. A falta de 5 minuts per el final del partit, el marcador mostrava un empat a 67. En aquest moment, els nervis per una i altre banda es van fer notar, però l'experiència dels visitants va ser clau amb una cistella guanyadora en els últims 2 segons decantant el partit per 74-76. Una nova victòria que referma el Mataró Parc Boet a la segona posició de la classificació amb 13 victòries i 2 derrotes.