El Mataró Feimat va aconseguir el cap de setmana passat una victòria important a casa davant el Castellbisbal. Els de Charly Giralt van superar 79-66 el seu rival i això els permet mantenir-se a mitja taula, setens a la classificació amb sis triomfs. Gran partit de Santi Serratacó, que va anotar 23 punts i va recollir 7 rebots.

El partit va començar amb un Castellbisbal molt fort en defensa que va deixar sense opcions als mataronins, bloquejats en atac. El primer parcial de 10-14 va seguir una tònica similar en el següent. Els mataronins veien cistella amb més facilitat però seguien sense poder capgirar el marcador: al descans perdien de vuit punts.

A la represa el partit va donar la volta com un mitjó. Serratacó va començar a trobar cistella i a cada falta, encert des del tir llirue (11 de 12). Això va permetre a l'equip capgirar el matx, també gràcies al bon paper en el rebot del propi Serratacó i de Cabrera (8). El tercer quart acabava amb un 22-7 que donava la volta al matx. En el darrer, els dos equips van sortir a per totes, oblidant-se de les defenses i propiciant un parcial espectacular que va caure de part dels unionistes.