Ariño va ser un dels jugadors destacats des del perímetre. Foto: arxiu

Victòria d'un Mataró Feimat que es col·loca tercer

Els unoinistes superen 73-84 el Tarragona.

El Mataró Feimat va aconseguir la tercera victòria de la temporada a la complicada pista del Tarragona, equip que es trobava líder sense haver perdut cap enfrontament en les tres primeres setmanes de competició. Però el Feimat es troba en una bona dinàmica i ja va deixar alertes durant la pretemporada que podia fer grans coses, i es va imposar 73-84 en una altra exhibició de Jaume Solé, que va anotar 19 punts i va recollir 3 rebots.

El partit va començar bé pels interessos de l'equip de Charly Giralt, que en un inici molt obert van acabar el primer quart amb tres punts d'avantatge. Al segon període els mataronins van seguir amb la mateixa dinàmica: l'encert en el triple servia per ampliar diferències i al descans es guanyava 35-43.

A la represa, els unionistes van fer-se forts en defensa i van seguir en estat de gràcia de cara a cistella. Romero va anotar 3 de 4 triples, Traver 3 de 3 i Ariño 3 de 7, números per sobra del 40% que anaven ampliant diferències fins a clavar un +8 al tercer quart ja definitiu. En el darrer perídoe, amb tot sentenciat, els mataronins van perdre el quart però van acabar emportant-se una clara victòria que els deixa tercers a només un triomf dels dos primers i únics invictes: Igualada i Quart.