El Gress Platges de Mataró comença amb bon peu la fase de Copa Catalunya.

Una de freda i una de calenta a la Copa Catalunya femenina

El Mataró Parc Dori Dori perd amb un rival directe; el Gress Platges de Mataró guanya.

Una de freda i una de calenta a la Copa Catalunya femenina. El Mataró Parc Boet Dori Dori no va poder sumar la segona victòria de la temporada i va perdre a casa amb el Cerdanyola per 62-66 en un partit que val la pena revisar perquè s'enfronten dos dels possibles campions. Les mataronines cauen així al tercer lloc, ja que el Viladecans va guanyar el seu enfrontament. Per la seva banda, el Gress Platges de Mataró es va estrenar amb un triomf davant el Bàsket Almeda per 71-61. Si guanyen el partit pendent que tenen es podrien posar a una victòria del quart lloc en aquesta fase d'ascens.

Mataró Parc Boet Dori Dori 62-66 Cerdanyola. El partit de les taronges va ser molt equilibrat, marcat sobretot per un segon període on les vallesanes van trencar el matx amb el 9-16. El bon enfrontament de Judy Jones (20 punts) i de Núria Jiménez (16) va ser insuficient per capgirar un marcador que van tenir a tocar: a cinc minuts el partit estava 62-62, però les mataronines ja no van anotar més.

Gress Platges de Mataró 71-61. Les unionistes van tenir un partit equilibrat que van dominar en el primer quart (22-17) i van saber mantenir la distància al llarg del max. Les rivals es van acostar al final del tercer període (52-51) però les d'Adrià Castejón van mostrar el seu millor bàsquet, van clavar un parcial de 12-2 i van sentenciar l'enfrontament.