Bon inici de temporada. Foto: R.Gallofré

Triomf contundent del Mataró Parc Boet en lliga

Els taronges es treuen el mal sabor de boca del derbi amb una victòria davant l'Olívar.

El Mataró Parc Boet va començar amb molt bon peu la Lliga EBA. Després de l'ensopegada a la Lliga Catalana la setmana passada amb el Mataró Feimat, els d'Alberto Peña van sortir a per totes en el debut en lliga i van superar per un clar 94-75 a l'Olívar aragonès. Els mataronins, amb un Marc Rubio molt inspirat (22 punts) i un joc interior reforçat amb Puig i Moore (20 rebots entre els dos) van demostrar que tenen potencial per aconseguir grans coses.

El partit es va posar de cara ja en el primer parcial, on el Boet va marcar un ritme molt elevat en termes d'anotació que els visitants no van poder mantenir. Això va permetre marxar 12 punts per sobre (28-12) a la primera aturada. En el segon quart, l'Olívar va augmentar el voltatge i va plantar cara a un Boet que, això sí, seguia en números similars. El 25-23 augmentava a 14 la diferència al descans.

A la represa, els dos equips van intercanviar-se cops. Els dos conjunts amb un encert en tirs de dos per sobre del 40%, amb el Boet vorejant el 50% i aconseguint anotar 11 dels 26 triples que va intentar, una xifra que els mantenia dempeus en els moments més delicats. el 20-20 del tercer quart ho deixava tot sentenciat en el darrer, on els de Peña van aconseguir ampliar en cinc punts més la diferència final.