-
-

Segona victòria del Mataró Feimat a Lliga EBA

Els unionistes superen 87-81 el Palma Air Europa.

El Mataró Feimat comença amb molt bon peu la seva presència a la Lliga EBA aquesta temporada. El cap de setmana passat van aconseguir la segona victòria del curs, aquest cop davant el Palma Air Europa per 87-81 en un gran partit al Josep Mora que segueix invicte aquest 2017. Quelcom de molt de mèrit i que hi té molt a veure la fidel afició groga que no falla en els partits a casa.

Els mataronins van mostrar-se molt sòlids durant tot el partit davant un rival que no posava les coses fàcils. Del 25-21 del primer quart es va passar al 19-22 del segon, demostrant que tot estava per decidir al Mora. El millor moment dels unionistes va ser al tercer període, on van obrir forat amb un parcial de +7 que deixava encarrilat el matx. Encara hi hauria temps per moments de tensió. Tot i guanyar d'11 a tres minuts pel final, els mallorquins van arribar a capgirar el marcador i posar-se per davant. Els de Charly Giralt, però, van saber mantenir la calma i van tornar a canviar el signe del matx. L'encert des dels lliures va ser clau per acabar guanyant 87-81.

Gran partit de David Romero (23 punts i 7 rebots) i de Jaume Solé amb 21 punts. Qui també ja està plenament recuperat i es pot considerar un fitxatge més, tot i que ja va poder fer alguns minuts al final del curs passat, és Natxo Ariño, que va anotar 18 punts amb un encert de tirs de camp del 70%.