Núria Martínez en un moment amb el Girona. Foto: @unigirona (Twitter)

Rosó Buch i Núria Martínez es queden sense campionat de Lliga Femenina

L'Spar Citylif Girona de les mataronines perd el segon partit de la final amb el Perfumerías Avenida.

No va poder ser. Era molt complicat, però hi havia dret a somiar després que en el primer partit de l'eliminatòria l'Spar Citylift Girona de les mataronines Rosó Buch i Núria Martínez es quedés amb la mel als llavis: 71-70. Quedava un segon enfrontament a Fontajau per empatar la sèrie, però el Perfumerías Avenida va demostrar ser molt més sòlid i va imposar la seva llei. Tercer títol de lliga consecutiu per les espanyoles davant, això sí, un Girona amb el cap ben alt.

Les gironines van començar molt bé el partit, amb un gran ritme anotador i una defensa suficientment sòlida per impedir les cistelles fàcils del seu rival. Però el 21-18 del primer quart es va desfer ràpidament en el següent, on un parcial de 0-7 de les de Salamanca canviava el partit. L'equip de Buch i Martínez va tardar gairebé quatre minuts en anotar en aquest tram, i això va passar factura.

A la represa, les gironines van intentar pressionar i retallar diferències, però el Perfumerías Avenida va mantenir una distància prudencial que mica en mica es va fer més insalvable. Finalment tot va caure pel seu propi pes (cinc cops s'han enfrontat i cinc derrotes han patit les gironines aquesta temporada) i la lliga es va escapar per Buch i Martínez amb el 61-77 definitiu.