Brillant partit de Cabrera. Foto: R.Gallofré

La UE Mataró arrenca amb una victòria la Lliga Catalana EBA

Els unionistes superen el CB Mollet per 82-74.

Bones sensacions en el primer partit de Lliga Catalana EBA que la UE Mataró va disputar al Josep Mora. El conjunt de Charly Giralt va demostrar que té moltes coses a dir en la nova temporada a la categoria estatal. La Lliga Catalana serveix per mesurar on es troba l'equip, ja que els rivals que hi ha al davant són de la mateixa divisió que els unionistes. I amb el Mollet, victòria per 82-74 amb un gran encert de Jaume Solé, que va anotar 18 punts.

El matx va començar molt bé pels interessos dels unionistes, que en el primer quart van desplegar tot el seu potencial ofensiu i defensiu per obrir marcador: 29-10. La dinàmica va ser la mateixa en el segon període, on l'equip seguia amb un gran encert de tir i molt sòlid en defensa, permetent obrir forat fins el 51-29 al descans.

A la represa, els unionistes van topar-se amb un Mollet que també va voler dir-hi la seva, i va retallar distàncies. Tot i això, els de Giralt encara guanyaven de 12 al final del tercer quart. En el darrer, els mataronins van tornar a obrir forat i  van assegurar-se un triomf que es va maquillar amb els últims minuts força encertats dels visitants. La nova incorporació Omaru Touré va fer 12 punts, els mateixos que Jordi Juanola i Natxo Ariño. Romero va acabar amb 13.

Bàsquet UE Mataró Feimat - CB Mollet. Foto: R.Gallofré