Canals va fer set punts.

Exhibició ofensiva del Mataró Parc Boet per tornar a guanyar

Els mataronins guanyen 83-99 el Quart i ja són el millor equip en atac.

El Mataró Parc Boet va demostrar per què és un equip a tenir en compte a la Lliga EBA. Els mataronins tenen problemes en defensa, però mentre segueixin amb el potencial ofensiu d'aquest inici de temporada (són els màxims anotadors del grup), això els importa relativament poc. Diumenge van guanyar el Quart per 83-99 en un partidàs de Drakefort, que va fer 28 punts.

El partit va ser un espectacle per l'aficionat, que en el primer període van veure un espectacular 34-31 favorable als locals. El ritme ofensiu -oblidant-se totalment de les defenses- es va mantenir al segon període, on el 21-22 ho deixava tot en un puny de cara al darrer tram d'enfrontament.

Va ser en el tercer període quan els mataronins van trencar el matx. L'equip va seguir amb el seu desplegament en atac (i això que no hi havia Rubio) i va ajustar-se molt més en defensa. 22 rebots en total pels 18 del seu rival, una faceta que el Boet no acostuma a dominar aquesta temporada. En el darrer període el Quart va sortir a la desesperada i això ho va aprofitar el Boet per ampliar més la distància i acabar imposant-se 83-99.