Un partit del Platges de Mataró d'aquesta temporada.

El Platges de Mataró planta cara però perd amb el Draft Gramenet

Les mataronines ensopeguen 57-50.

El Platges de Mataró no va poder sumar una nova victòria en aquesta segona fase davant un dels equips més durs, el Draft Gramenet. Les mataronines buscaven tornar al camí del triomf però van acabar caient per 57-50 en un partit que va estar marcat per una remuntada incomplerta en un últim quart letal.

El matx es va posar de cara en un primer quart poc encertat de les unionistes, que van caure per 11-7 en el parcial inicial. La tònica seguiria igual en el següent, i malgrat que les de la capital del Maresme van millorar els seus registres, també van mostrar-se poc contundents en defensa. Al descans perdien d'onze punts.

A la represa l'equip va reaccionar amb un parcial espectacular de 9-20 comandat per Butlet i Garcia, però amb el partit empatat entrant al darrer quart, les de Santa Coloma van tornar a agafar les regnes, van aprofitar diverses segones jugades i van acabar claudicant per 57-50.