Antoja els pocs minuts que va estar en pista.

El Platges de Mataró perd en un partit on es lesiona Laura Antoja en el seu retorn

La jugadora, que havia de ser clau per aquesta segona fase, diu adéu a la temporada.

El Platges de Mataró afrontava el matx de diumenge amb il·lusió per fer-se amb la quarta posició de la fase d'ascens. Els motius, entre d'altres, el retorn de la jugadora Laura Antoja, que ja havia estat en una etapa anterior a l'entitat, que ara mateix no competia i que podia aportar experiència, qualitat i un salt important en el nivell de l'equip. Però l'alegria va durar poc, ja que Antoja es va lesionar als sis minuts. Diu adéu a la temporada per un trencament al tendó d'aquil·les. Això va afectar negativament a l'equip, que va sortir del matx i va acabar perdent 47-51.

El partit va començar bé pels interessos de les mataronines, que van dominar el primer període amb un parcial de 12-8. L'equip, però, va rebre una sotragada en el segon quart on va veure's superat per l'atac de les visitants. Al descans, les unionistes ja perdien 23-28. El matx es va equilibrar a l'inici del tercer quart (33-33)  i així va seguir fins ben entrat el darrer període, on les unionistes guanyaven per un punt i on al final, van acabar claudicant per 47-51.

Malgrat la derrota amb un rival directe i la lesió d'Antoja que va deixar glaçat a l'equip unionista, els objectius segueixen sent els mateixos. L'entrenador, Adrià Castejón, espera poder acabar entre els quatre primers de la fase d'ascens, conscient en tot cas que les lesions, no només d'Antoja, estan minvant les capacitats de l'equip en diversos trams de la temporada.