Un partit del Platges de Mataró d'aquesta temporada.

El Platges de Mataró manté les opcions del quart lloc

Les unionistes superen el Viladecans i s'aprofiten de l'ensopegada de l'Almeda.

El Platges de Mataró encara creu en la quarta posició de la fase d'ascens. Les d'Adrià Castejón van sumar una victòria doble aquest cap de setmana. Per una banda van tombar el Viladecans, cuer d'aquesta fase, i per l'altra van aprofitar l'ensopegada del Bàsket Almeda que marca el quart lloc a dia d'avui. El rival a qui li volen pispar el quart lloc es troba a només un triomf i queda un partit directe entre ells pendent.

El partit va estar en mans del Platges de Mataró durant la primera meitat, primer amb un 14-19 que després va ampliar-se amb un 15-25 al segon temps. Al descans, les unionistes guanyaven de 15 punts i tot semblava vist per sentència.

Malgrat això, les locals van retallar diferències en el tercer període i van entrar al tram decisiu de partit amb opcions: Allà van estar a punt de donar la sorpresa acostant-se perillosament al marcador, però les de Castejón van saber mantenir el tipus i acabar guanyant per 73-77. Butler, amb 18 punts, i Harris amb 15 van ser les més destacades.