-
-

El Platges de Mataró encaixa la primera derrota

Les noies d'Adrià Castejón perden 58-59 amb el Cerdanyola.

El Platges de Mataró va perdre el seu primer partit de Copa Catalunya femenina. Les unionistes, que havien començat amb molt bon peu la temporada, van ensopegar amb el Cerdanyola per un ajustat 58-59 en un enfrontament marcat per la igualtat en el primer temps i per les ratxes anotadores dels dos conjunts en el segon.

Després d'uns primers minuts erràtics de part dels dos conjunts, el Platges de Mataró va reaccionar i amb un parcial de 6-0 va comandar el partit en el primer període (16-12). Les visitants, però, seguien connectades al partit gràcies a l'encert de Julieta Mungo i Marta Arbizu, de les millors del Cerdanyola en atac. El Platges va saber mantenir l'avantatge de quatre punts fins al descans amb una Harris especialment inspirada sota la cistella, tant en anotació com en rebot (27-3).

A la represa, les vallesanes van capgirar la situació del partit a l'equador del tercer període mitjançant un parcial de 10-0 que le sposava per davant 33-38. En acabar, les visitants guanyaven de sis punts. El Platges va trobar una Ford més inspirada en el triple que en la zona per ajustar el matx i empatar-lo a 49 punts amb cinc minuts per endavant. En un tram final emocionant amb canvis d'avantatge i empats, però, les visitants van acabar emportant-se el gat a l'aigua en els últims instants amb el 58-59 final.